Facebook Twitter

Promenade Poelier, al vele jaren een begrip in Veendam, is gevestigd aan de Promenade 35 in het centrum van Veendam. De basis van ons bedrijf is onze vakmanschap met onze vele specialiteiten. Met een persoonlijke bediening en lekkere kwaliteiten kunnen wij u ontvangen in onze zaak.

 

We bieden u een breed assortiment kipspecialiteiten en maaltijden aan.  De meeste van deze specialiteiten en maaltijden worden door ons zelf ambachtelijk bereid. Elke maand zijn er vier heerlijke maaltijden die er dan bij ons uitspringen. U kunt de betreffende maaltijden vinden op de site: uwdagmenu.nl Naast de ´gewone´maaltijden zijn er ook diverse hapjes die op een gezellige avond niet mogen ontbreken. Oa onze lekkere gegrilde grillworsten met verschillende smaken, eigen gemaakte kippeling, lekkere kipstukjes. We kunnen u ook hapjesschalen aanbieden die standaard zijn samengesteld maar deze kunnen ook naar uw eigen wensen worden ingevuld.

 

Onze andere specialiteiten

Verder kunnen wij voor u complete vleesschotels voor de gourmet, fondue en BBQ verzorgen om zo gezellig met familie/vrienden te kunnen tafelen. Met de kerstdagen hebben we een ruimassortiment aan wild die u tijdens deze dagen via onze kerstfolder kunt bestellen.

© 2024 Promenade Poelier | Realisatie Creative-People.nl